VANDIJK media22-01.png
VANDIJK media22-01.png

Hoe werken wij?

Briefing          Concept          Preview           Resultaat

1. Briefing

Bij Van Dijk Media zijn wij thuis in het creëren van hoogwaardige animaties en eigentijdse video-producties, in elk bedenkelijke vorm. Wij zijn enorm goed in het luisteren naar de klant. Met goede koffie en de juiste vragen bespreken we in een open gesprek de dienst, product en het idee bij het einddoel. Kennismaken en projectbesprekingen worden zowel offline of online gehouden.

filmpje maken.jpg
animatie 3d visualisatie.jpg

2. Concept

Gebaseerd op de informatie en wensen van de klant presenteren wij een visueel voorstel voor het eindproduct. In de vorm van enkele afbeeldingen

krijgt de klant een goed idee bij de "look and feel

van de animatie en/of videoproductie. Het script

(het vertelde verhaal), de eventuele voice-over en muziek keuze wordt uitgewerkt en voorgesteld.

Een storyboard laat de klant de volgorde inzien van

het verhaal.

3. Bewegend beeld

De eerste bewegende beelden worden gepro-duceerd en getoond aan de klant. De klant ziet hierbij goed of het ritme en tempo hen aanspreekt en past bij de boodschap en de identiteit die de klant willen uitdragen. De audio is aan de videoproductie toegevoegd en de laatste aanpassing vanuit de klant wordt doorgevoerd.

4. Resultaat

De klant krijgt een Dijk van videoproductie gepresenteerd. De video is klaar om te verspreiden via de online kanalen. De videoproductie neemt vragen weg bij de doelgroep en creëert zekerheid van het getoonde 'product'.