Hoe dagen we

de burgers in gemeente uit 

om een peiling in te vullen?

VANDIJK media22-01.png

Uitleggen, informeren aanspreken en overgaan tot actie.

De burgers worden met deze 3d-animatie op een laagdrempelige manier de noodzaak getoond van de aankomende veranderingen in het Nederlandse landschap. In de 3d-animatie communiceren we dat de inwoners een duidelijke inspraak hebben en zonder hun mening de overheid zelf bepaald.

Waar komen de windturbines te staan in de gemeente? Deze animatie moet uitleggen, aanspreken, vermaken, informeren en de doelgroep leiden naar de landingspage van de peiling.

Productieproces

De animatie-productie regel ik in zijn geheel als zelf benoemde "one-stop shop". In enkele fases van het proces betrek ik de klant en stemmen we samen af. Voor de klant is het dan een kwestie van over mijn schouder mee kijken naar de vorderingen die ik aanlever.

Verantwoordelijkheden:

- Script schrijven (gebaseerd op aangeleverde probleemstelling en info).

- Advies

- 3D Animatie en stijlkeus

- Voice-over (Jakob Krabbé)

- Sound-fx (Tightest Studio)

Aanpak

Tijdens het schrijven van het script heb ik

ervoor gekozen om bij de start het probleem direct in kaart te brengen en de nodige vaktermen helder te communiceren.

Waarbij ook rekening wordt gehouden met laaggeletterde kijkers. Ook wil ik dat de kijker zich aangesproken voelt door met vragen te spelen van de voice-over. En kijker de visueel uit te nodigen door de peiling centraal in beeld te zetten en er op af te vliegen.

 

 

 

 

 

 

 

Het kleurgebruik is gebaseerd op de huisstijl van de gemeente Twenterand. Door complementaire kleuren en tinten van groen en blauw aan het kleurenpallet toe te voegen, wordt het een geheel.

Menu

Volg ons

©2020 Van Dijk Media All Rights Reserved. – Algemene voorwaarden